Tre hem – tre stilar

Radhusen i Solseglet är redan färdiga och inflyttningsklara. Det innebär också att du får ett hem där vi redan har valt inredning. För att du ska kunna hitta just ditt drömhem har vi tagit fram tre olika inredningsstilar till de tre hemmen som är till salu.

Naturskönt


Hus 1 i Solseglet bjuder på ett naturskönt intryck. Det ljusa kaklet kombinerat med avskalade luckor och diskreta handtag gör att du får en lugn känsla. Den gedigna bänkskivan är gjord av Silestone vilket går väl med känslan från det kaklet.

Här kan du enkelt variera vilket möblemang och vilka prydnadssaker du vill ha eftersom grunden är anpassad för att kunna möta både ljusare och lite mörkare färger. Det är helt enkelt väldigt lätt att få till ett vackert hem här. Vi kan varmt rekommendera att låta växterna få ta plats. Det gröna går mycket bra med både ljusa och mörka toner – samtidigt som du får en lite trevligare inomhusmiljö!

Dokument

Nordiskt ljus


I hus 3 möts du av ljus. Hela köket är inrett och fokuse­rat på det nordiska ljuset. De ljusa och avskalade köks­luckorna möts av ett stilrent kakel som sedan rundas av i den ljusa och gedigna bänkskivan i Silestone.

Här väljer du med fördel möbler och prydnadssaker som har en naturliga känsla. Tänk obehandlat trä, läder och naturfärger. Detta skapar ett väldigt lugnt och skönt hem. Det finns en anledning till att vi människor ofta trivs väldigt bra i naturen. När du låter den känslan komma in i ditt hem blir resultatet ofta väldigt bra. Det blir en plats för avslappning och återhämtning.

Dokument

Industridesign


I hus 4 känner du direkt kopplingen till industridesign. Här möts du av diskreta köksluckor i gråton som kom­plementerar det lite mörkare kaklet och till sist kulmine­rar i den vitbetsade bänkskivan av massiv ask. De nedre köksluckorna har handtag av läder vilket går väldigt väl med den övriga inredningen.

För att komplettera det industriella uttrycket ytterligare, kan vi rekommendera att du väljer prydnadssaker med inslag av stål, mässing, betong och andra lite grövre material. Det skapar en avskalad men stark känsla som får en tydlig röd tråd. Inte sällan ses denna typ av styling i kreativa hem med fokus på tydliga konstuttryck.

Dokument

Dela sidan: