Slutsålt

När hav och natur möter miljö

I Limhamns Sjöstad finns Solseglet – fyra hus som är vad vi kallar för mörkgröna hem. Det innebär att de uppfyller Skanskas hårdaste miljömärkning. Därför finns det till exempel solceller på taket som genererar så mycket solel att det balanserar husets primärenergibehov. Radhusen är färdiga för inflyttning redan vintern 2018.

Slutsålt! 
Nu har alla hemmen i Solseglet hittat sina nya ägare.

De mörkgrönaste hemmen i Limhamns Sjöstad
Solcellerna är kanske det som sticker ut mest på Solseglet, men det finns mycket under ytan här. Allt material undersöks på detaljnivå, endast hållbara och giftfria material får användas. Det gäller både det som byggs in och det som används på arbetsplatsen. Vi skickar inte heller något avfall till deponi. Det innebär att allt material som fraktas till arbetsplatsen antingen kommer användas där, återanvändas på andra platser eller helt enkelt återvinnas.

Solseglet är en genomgående miljövänlig produkt – bokstavligt talat. Du kommer kunna se precis hur mycket energi du gör av med – och hur mycket du tillverkar genom solcellerna. Allt som allt sparar du på både miljö och plånbok när du bor i Solseglet.

Svanenmärkt för dig och miljön!
I Solseglet kan du svana* ditt nya hem från Skanska. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.
*Svana är ett ord för alla hållbara handlingar, stora som små.

Fakta om projektet

Typ av bostad: Radhus
Antal rum: 5 rum
Boarea: 138 kvm
Säljstart: Försäljning pågår
Inflyttning: Enligt överenskommelse

Ansvarig kontaktperson

Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186 Contact

Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Ljusa och välplanerade kök

Alla kök i Solseglet har ett par saker gemensamt. Bland annat är de ljusa och smart planerade. Vi har placerat fönster som släpper in ljus över både matplats och arbetsytor. Samtidigt som det finns bra belysning och många skåp för förvaring.

Ljus och öppen vardag

Här blir din vardag lite ljusare och mycket trevligare. Tack vare de stora fönstren får du mycket naturligt ljus – och på sommaren kan du öppna dörren och gå ut på din nya uteplats. Det blir helt enkelt ett extra rum att njuta av.

En trappa upp

På ovanvåningen hittar du både hemmets sovrum och ett mysigt allrum. Det är lätt att tänka sig gästerna, livet, middagen och ståhej på nedervåningen. Det är också lätt att tänka sig trappan upp och lugnet som infinner sig när du når hemmets privata del. Här kan du enkelt slappna av, vara dig själv och få en tyst stund.

Rymligt badrum

Badrummet på ovanvåningen är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns det en praktisk walk-­in closet strax utanför badrummet vilket gör att du enkelt kan sortera in dina nytvättade kläder.

Välkommen till Limhamns Sjöstad!

Det är lätt att förälska sig i livet som sjöstadsbo. Du bor precis på kajkanten till havet, inramad av en vacker horisont som skiftar med väder och vindar. Från Limhamns Sjöstad är det nära till allt – storstadspuls och småstadsidyll, kultur och eftertanke, öppna fält och djupblått hav.

Här blir varje dag en dag vid havet, med förtrollande vyer och härligt umgänge med grannar, vänner och familj nere i småbåtshamnen eller i parken. Längs kajpromenaden är det alltid liv och rörelse. På bara några minuters promenad finns dessutom all tänkbar service i Limhamns charmiga småstadsidyll.

Längs vägen passerar du favoriter som Hylliekrokens golfbana, Limhamns fältet och Ribban där du kan njuta av salta dopp. Få andra stadsdelar kan skryta med att ha en badstrand med tillhörande kallbadhus på vardera sida om sig. Men för morgondoppet finns det även en badtrappa precis nere vid kajen i Limhamns Sjöstad!

När du köper ett hem i Solseglet får du ett hem som har nära till det mesta i Limhamn och självklart är Malmö city bara en kort cykeltur bort. Det är härligt att kunna njuta av ett grönt hem som matchar den natursköna omgivningen.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Ansvarig kontaktperson

Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186 Contact

Hem från Skanska

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

Adress
Skrivaregatan 1
205 33 Malmö
Alla våra Hembutiker »

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: Contact eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: