Lägenhet A1405

Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, A1405
1 / 2 - Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, A1405
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, A1405
2 / 2 - Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, A1405
Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, A1405
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, A1405

Här får du riktigt stora fönster med industriprägel i norrläge som släpper in gott om ljus. De överträffas bara av den gemensamma takterrassen där du kan spendera många härliga sommardagar. Kom hem till ett klyschigt bra läge!

Här möts du av en sittbänk utanför dörren med utsikt över den lummiga gården. Denna genomgående tvåa öppnar upp med en välkomnande entré som har en rymlig skjutdörrsgarderob för smidig avhängning och förvaring. Från hallen når du hemmets sovrum och lite längre in i hallen hittar du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Vardagsrummet smälter samman med köket och bildar en härlig social yta där du enkelt kan röra om i maten samtidigt som du umgås med dina gäster. Här finns även stora fönster i norrläge som släpper in behagligt ljus i hemmet.

Västra Citadellskajen är Svanenmärkt, vilket bland annat innebär att du alltid får hög kvalitet på inredningen i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 52,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 5 av 7
Nummer A1405
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2021

Ansvariga kontaktpersoner

Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86
Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70

Hem från Skanska i sociala medier