Lägenhet A1503

Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, A1503
1 / 2 - Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, A1503
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, A1503
2 / 2 - Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, A1503
Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, A1503
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, A1503

Kombinationen stora fönster med industriprägel och ett hem högt i huset är svårslagen. Kom hem, luta dig tillbaka och njut av att känna dig som en villaägare. Om du vill ha lite extra sol kan du alltid ta trappan upp till den gemensamma takterrassen. Välkommen!

Här möts du av en sittbänk utanför dörren med utsikt över den lummiga gården. Denna genomgående tvåa öppnar upp med en välkomnande entré som har en rymlig skjutdörrsgarderob för smidig avhängning och förvaring. Från hallen når du hemmets sovrum och lite längre in i hallen hittar du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Vardagsrummet smälter samman med köket och bildar en härlig social yta där du enkelt kan röra om i maten samtidigt som du umgås med dina gäster. Här finns även stora fönster i norrläge som släpper in behagligt ljus i hemmet.

Västra Citadellskajen är Svanenmärkt, vilket bland annat innebär att du alltid får hög kvalitet på inredningen i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 52,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 6 av 7
Nummer A1503
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2021

Ansvariga kontaktpersoner

Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186
Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470

Hem från Skanska i sociala medier