Lägenhet B1101

Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, B1101
1 / 2 - Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, B1101
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, B1101
2 / 2 - Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, B1101
Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, B1101
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, B1101

Kom in till ett hem där gröna dagar nästan alltid står för dörren. På den härliga balkongen kan du njuta av den lummiga gården. Man kan kalla det för din egen lilla oas. Dessutom får du stora fönster som ser till att hemmet alltid är ljust och härligt. Välkommen!

Denna genomgående trea öppnar upp med en välkomnande entré som har en skjutdörrsgarderob med städskåp för smidig avhängning och förvaring. Från hallen når du hemmets första sovrum med stor skjutdörrsgarderob samt det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Köket smälter samman med vardagsrummet och bildar en härlig social yta där du har gott om plats för de lite större middagsbjudningarna. Från vardagsrummet har du både utgången till balkongen samt hemmets andra sovrum som du kan välja bort om du hellre har ett ännu större vardagsrum.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Citadellskajen är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 80,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 2 av 7
Nummer B1101
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Januari 2022
Egenskaper Balkong

Ansvariga kontaktpersoner

Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186
Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470

Hem från Skanska i sociala medier