Lägenhet B1601

Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, B1601
1 / 2 - Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, B1601
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, B1601
2 / 2 - Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, B1601
Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, B1601
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, B1601

Stora fönster och gott om plats för trevliga middagsbjudningar. Det är lätt att älska detta hem. Framförallt när du sitter med dina vänner på terrassen efter en härlig middag tillsammans. Välkommen hem!

Denna genomgående fyra öppnar upp med en välkomnande entré som har skjutdörrsgarderob för smidig avhängning. Från hallen når du hemmets två helkaklade badrum med dusch, varav det ena även har tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Mitt emellan badrummen finns hemmets största sovrum med en stor skjutdörrsgarderob.

Från hemmets inre passage når du två sovrum som du har möjlighet att välja bort om du vill ha ett ännu större social yta. Kök och vardagsrum smälter samman och bjuder in till många trevliga middagsbjudningar. Här hittar du även utgången till den härliga terrassen.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Citadellskajen är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 97,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 7 av 7
Nummer B1601
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2021
Egenskaper Takterrass

Ansvariga kontaktpersoner

Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86
Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70

Hem från Skanska i sociala medier