Lägenhet C1502

Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet C1502
1 / 2 - Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet C1502
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet C1502
2 / 2 - Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet C1502
Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet C1502
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet C1502

Gillar du sol, sällskap och balkonghäng? Då har du kommit helt rätt. I denna sociala trea kan du ha middagsbjudningar både inne och ute. Eller varför inte njuta av söndagskaffet på balkongen? Du förstår nog vad vi är ute efter – detta är ett hem för dig som älskar att ha trevligt. Så enkelt är det.

Här möts du av en välkomnande entré med skjutdörrsgarderob och plats för en sittbänk. Från hallen når du det större sovrummet med utgång till balkongen och en stor skjutdörrsgarderob.

Vardagsrummet smälter samman med köket och bildar en härlig social yta där middagsbjudningen står i centrum. Här har du även utgång till den stora balkongen och det mindre sovrummet som du har möjlighet att välja bort om du hellre vill ha ett ännu större vardagsrum. Vägg i vägg med sovrummet finns det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Citadellskajen är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 71,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 6 av 7
Nummer C1502
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2021
Egenskaper Balkong

Ansvariga kontaktpersoner

Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186
Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470

Hem från Skanska i sociala medier