Lägenhet C1601

Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, C1601
1 / 2 - Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, C1601
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, C1601
2 / 2 - Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, C1601
Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, C1601
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, C1601

Gillar du sol, sällskap och terrasshäng? Då har du kommit helt rätt. I denna sociala fyra kan du ha middagsbjudningar både inne och ute. Eller varför inte njuta av söndagskaffet på den stora terrassen? Du förstår nog vad vi är ute efter – detta är ett hem för dig som älskar att ha trevligt. Så enkelt är det.

Denna genomgående fyra öppnar upp mot hemmets stora sociala yta. Kök och vardagsrum smälter samman i en riktigt ljus och härlig plats som avslutas i hemmets väl tilltagna takterrass med dubbla utgångar.

Från entrén når du även hemmets första sovrum med en praktisk skjutdörrsgarderob. Utanför finns även en extra skjutdörrsgarderob samt en gästtoalett. Längre in i hemmet hittar du hemmets inre passage som har en skjutdörrsgarderob med städskåp. Här finns även hemmets andra sovrum med stor skjutdörrsgarderob samt det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Längst in hittar du hemmets tredje sovrum som du har möjlighet att välja bort om du hellre vill ha ett ännu större vardagsrum. Utanför sovrummet finns det även möjlighet att välja till en skjutdörrsgarderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Citadellskajen är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 107,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 7 av 7
Nummer C1601
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2021
Egenskaper Takterrass

Ansvariga kontaktpersoner

Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186
Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470

Hem från Skanska i sociala medier