Lägenhet C1602

Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, C1602
1 / 2 - Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, C1602
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, C1602
2 / 2 - Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, C1602
Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, C1602
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, C1602

Gillar du sol, sällskap och terrasshäng? Då har du kommit helt rätt. I denna sociala trea kan du ha middagsbjudningar både inne och ute. Eller varför inte njuta av söndagskaffet på den stora terrassen? Du förstår nog vad vi är ute efter – detta är ett hem för dig som älskar att ha trevligt. Så enkelt är det.

Denna genomgående trea öppnar upp mot hemmets stora sociala yta. Kök och vardagsrum smälter samman i en riktigt ljus och härlig plats som avslutas i hemmets väl tilltagna takterrass med dubbla utgångar.

Från entrén når du hemmets första sovrum där du kan välja till en praktisk skjutdörrsgarderob. Utanför finns en extra skjutdörrsgarderob samt en gästtoalett. Längre in i hemmet når ett andra sovrum med en rymlig skjutdörrsgarderob. Intill sovrummet hittar du även det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Precis utanför badrummet har du en skjutdörrsgarderob med städskåp.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Citadellskajen är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 92 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 7 av 7
Nummer C1602
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Oktober 2021
Egenskaper Takterrass

Ansvariga kontaktpersoner

Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86
Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70

Hem från Skanska i sociala medier