Lägenhet D1301

Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, D1301
1 / 2 - Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, D1301
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, D1301
2 / 2 - Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, D1301
Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, D1301
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, D1301

Välkommen in till ett hem med middagsbjudningen i fokus. Här bor du välplanerat med öppna ytor och fönster i två väderstreck. Köksön gör att ni enkelt kan hjälpas åt med maten och den härliga balkongen är perfekt för en avslutande kaffe efter maten.

Denna genomgående trea öppnar upp med en entré som har en skjutdörrsgarderob med städskåp för smidig avhängning och förvaring. Från den inre passagen når du ytterligare en skjutdörrsgarderob samt det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Via den inre passagen hittar du även gästtoalett och hemmets största sovrum med skjutdörrsgarderob och utgång till balkongen.

I vardagsrummet har du hemmets andra utgång till balkongen. Rummet smälter även samman med köket och bildar en härlig social yta där du har en smidig köksö, perfekt för de lite större middagsbjudningarna. Från köket når du ytterligare ett sovrum med fönster mot gården.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Citadellskajen är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 92 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 4 av 7
Nummer D1301
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning November 2021
Egenskaper Balkong

Ansvariga kontaktpersoner

Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186
Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470

Hem från Skanska i sociala medier