Lägenhet D1601

Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, D1601
1 / 2 - Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, D1601
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, D1601
2 / 2 - Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, D1601
Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, D1601
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, D1601

Välkommen till ett riktigt drömhem! Det som utan tvekan höjer flest ögonbryn i denna femma är den stora takterrassen i söderläge. Här kommer du kunna njuta av många härliga dagar tillsammans med vänner och familj. Det är helt enkelt en riktigt härlig lägenhet. Välkommen!

Denna stora femma öppnar upp med en ljus och välkomnande entré som har skjutdörrsgarderob för smidig avhängning. Direkt till höger har du vardagsrummet med plats för ett större matbord och utgång till terrassen samt ett sovrum som du har möjlighet att välja bort om du hellre vill ha lite mer yta i vardagsrummet.

Vidare in i hemmet har du köket, som även det har en utgång till terrassen. Lite längre in, innanför matplatsen, hittar du tre sovrum varav två har praktiska skjutdörrsgarderober. Det största sovrummet har dessutom en egen utgång till takterrassen.

Hemmet har två helkaklade badrum med dusch varav det ena även har tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Citadellskajen är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 137 kvm
Antal rum 5
Våningsplan 7 av 7
Nummer D1601
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning November 2021
Egenskaper Takterrass

Ansvariga kontaktpersoner

Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186
Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470

Hem från Skanska i sociala medier