Lägenhet F1101

Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, F1101
1 / 2 - Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, F1101
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, F1101
2 / 2 - Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, F1101
Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, F1101
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, F1101

När du bor i ett hem som är gjort för trevliga middagsbjudningar är det naturligtvis lite extra trevligt att få ett extrarum halva året. Vilket du får här! Den rymliga balkongen gör att du lika gärna kan duka ut maten på balkongen som på matplatsen.

Denna genomgående trea öppnar upp med en välkomnande entré som har en skjutdörrsgarderob med städskåp för smidig avhängning och förvaring. Från hallen når du även hemmets första sovrum med stor skjutdörrsgarderob.

Köket smälter samman med vardagsrummet och bildar en härlig social yta där du har gott om plats för de lite större middagsbjudningarna. I vardagsrummet finns både utgång till balkongen i västerläge samt hemmets andra sovrum som du kan välja bort om du hellre har ett ännu större vardagsrum. Här finns även det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Utanför badrummet har du dessutom möjlighet att välja till en extra skjutdörrsgarderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Citadellskajen är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 87,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 2 av 7
Nummer F1101
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2021
Egenskaper Balkong

Ansvariga kontaktpersoner

Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86
Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70

Hem från Skanska i sociala medier