Lägenhet F1601

Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, F1601
1 / 2 - Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, F1601
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, F1601
2 / 2 - Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, F1601
Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, F1601
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, F1601

Gillar du sol, sällskap och terrasshäng? Då har du kommit helt rätt. I denna sociala trea kan du ha middagsbjudningar både inne och ute. Eller varför inte njuta av söndagskaffet på den stora terrassen? Du förstår nog vad vi är ute efter – detta är ett hem för dig som älskar att ha trevligt. Så enkelt är det.

Denna genomgående trea öppnar upp mot hemmets stora sociala yta. Kök och vardagsrum smälter samman i en riktigt ljus och härlig plats som avslutas i hemmets väl tilltagna takterrass med dubbla utgångar.

Från entrén når du hemmets första sovrum där du kan välja till en praktisk skjutdörrsgarderob. Utanför finns en extra skjutdörrsgarderob samt en gästtoalett. Längre in i hemmet når ett andra sovrum med en rymlig skjutdörrsgarderob. Intill sovrummet hittar du även det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Precis utanför badrummet har du en skjutdörrsgarderob med städskåp.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Citadellskajen är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 92 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 7 av 7
Nummer F1601
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2021
Egenskaper Takterrass

Ansvariga kontaktpersoner

Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186
Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470

Hem från Skanska i sociala medier