Lägenhet A1501

Bilden visar Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet A1501
1 / 3 - Bilden visar Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet A1501
Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet A1501
2 / 3 - Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet A1501
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet A1501
3 / 3 - Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet A1501
Bilden visar Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet A1501
Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet A1501
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet A1501

Stora fönster i tre väderstreck, härlig balkong med morgonsol och gemensam takterrass. Här får du ett hem som går i ljusets tecken. När du kombinerar det med den härliga sociala ytan blir det uppenbart att du har ett hem som gjort för att bjuda hem vänner. Välkommen!

Denna genomgående tvåa öppnar upp med en välkomnande entré som har avhängning i en praktisk garderob. Direkt till höger hittar du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Bredvid badrummet finns hemmets sovrum med en rymlig skjutdörrsgarderob och fönster i två väderstreck.

Kök och vardagsrum smälter samman och bildar en trevlig social yta. Här har du även utgången till balkongen med härlig morgonsol. Längre in i vardagsrummet finner du en klädkammare om 5,5 kvadrat för smidig förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Citadellskajen är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 64 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 6 av 7
Nummer A1501
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Februari 2022
Egenskaper Balkong, Klädkammare

Ansvariga kontaktpersoner

Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186
Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470

Hem från Skanska i sociala medier