Lägenhet A1601

Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet A1601
1 / 2 - Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet A1601
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet A1601
2 / 2 - Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet A1601
Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet A1601
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet A1601

Välkommen in till ett hem högst upp i huset med en egen terrass. Här kan du njuta av soliga dagar och härliga kvällar. Utsikten är svårslagen och hemmet bjuder till och med på lite extra högt i tak. Dessutom får du stora fönster med industriprägel och välplanerad förvaring.

Utanför dörren möts du av en härlig sittbänk med utsikt mot den lummiga gården. I den välkomnande hallen finns rymlig skjutdörrsgarderob för smidig avhängning och förvaring. Du har även möjlighet att välja till två garderober om du vill ha ytterligare förvaring. Direkt till vänster hittar du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Vardagsrummet smälter samman med köket och bildar en härlig social yta där du enkelt kan röra om i maten samtidigt som du umgås med dina gäster. Från köket når du även utgången till den härliga terrassen. Lite avskilt från vardagsrummet har du även sovalkoven.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Citadellskajen är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 41,5 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 7 av 7
Nummer A1601
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Februari 2022
Egenskaper Takterrass, Sovalkov

Ansvariga kontaktpersoner

Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186
Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470

Hem från Skanska i sociala medier