Lägenhet B1302

Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet B1302
1 / 2 - Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet B1302
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet B1302
2 / 2 - Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet B1302
Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet B1302
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet B1302

Välkommen in till en riktigt smart planerad etta med balkong och utsikt mot gården. Här får du en stor social yta som sömlöst går över i en mysig sovalkov. Kombinera det med en smidig hall och helkaklat badrum så har du helt enkelt en riktigt bra etta!

Här möts du av en välkomnande entré med en rymlig skjutdörrsgarderob för smidig avhängning. Direkt till höger hittar du det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Vardagsrummet smälter samman med köket och bildar en härlig social yta där du enkelt kan röra om i maten samtidigt som du umgås med dina gäster. Från köket når du även utgången till den härliga balkongen med utsikt över gården. Lite avskilt från vardagsrummet har du sovalkoven med två garderober med plats för dina kläder.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Citadellskajen är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 38 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 4 av 7
Nummer B1302
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Januari 2022
Egenskaper Balkong, Sovalkov

Ansvariga kontaktpersoner

Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186
Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470

Hem från Skanska i sociala medier