Lägenhet B1602

Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet B1602
1 / 2 - Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet B1602
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet B1602
2 / 2 - Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet B1602
Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet B1602
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet B1602

Kom in till en stor tvåa högst upp i huset. Här blir sommaren lite längre när du njuter på din stora terrass. Samtidigt som hemmet i övrigt får både stora fönster och lite extra högt i tak. Välkommen hem till sommaren i Västra Citadellskajen!

Här möts du av en välkomnande entré med en rymlig skjutdörrsgarderob för smidig avhängning. Direkt till vänster hittar du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Längre in hittar du köket och utgången till den stora terrassen med många soltimmar. Från köket når du även vardagsrummet med sina stora fönster i trevligt västerläge. Här finner du även den avskilda sovalkoven med plats för sängbord eller annan förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Citadellskajen är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 55 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 7 av 7
Nummer B1602
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Januari 2022
Egenskaper Takterrass, Sovalkov

Ansvariga kontaktpersoner

Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186
Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470

Hem från Skanska i sociala medier