Lägenhet C1201

Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet C1201
1 / 2 - Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet C1201
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet C1201
2 / 2 - Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet C1201
Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet C1201
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet C1201

Njut av en balkong i västerläge med utsikt över den lummiga gården i detta härliga hem. Här kommer du spendera en hel del varma sommarkvällar. Men balkongen är bara kronan på verket i denna smarta planerade lägenhet. Välkommen!

Här möts du av en välkomnande hall med skjutdörrsgarderob för smidig avhängning. Från hallen kommer du till köket som även smälter samman med vardagsrummet. Här har du en öppen och social yta med gott om plats för gäster. Från vardagsrummet når du utgången till balkongen i härligt västerläge.

Längre in i hittar du både hemmets sovrum med skjutdörrsgarderob och det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Utanför badrummet finns bra förvaring i städskåp och högskåp.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Citadellskajen är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 59,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 3 av 7
Nummer C1201
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2021
Egenskaper Balkong

Ansvariga kontaktpersoner

Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86
Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70

Hem från Skanska i sociala medier