Lägenhet C1301

Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet C1301
1 / 2 - Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet C1301
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet C1301
2 / 2 - Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet C1301
Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet C1301
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet C1301

Välkommen in till ett hem med gemenskap i fokus. Här kan du enkelt bjuda in kompisarna på middag. Tack vare den stora sociala ytan mitt i hemmet blir det inga svårigheter att få in långbordet. Samtidigt har du avskilt sovrum och en härlig balkong i västerläge.

Här möts du av en välkomnande hall med skjutdörrsgarderob för smidig avhängning. Från hallen kommer du till köket som även smälter samman med vardagsrummet. Här har du en öppen och social yta med gott om plats för gäster. Från vardagsrummet når du utgången till balkongen i härligt västerläge.

Längre in i hittar du både hemmets sovrum med skjutdörrsgarderob och det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Utanför badrummet finns bra förvaring i städskåp och högskåp.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Citadellskajen är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 59,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 4 av 7
Nummer C1301
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2021
Egenskaper Balkong

Ansvariga kontaktpersoner

Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186
Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470

Hem från Skanska i sociala medier