Lägenhet C1504

Bilden visar Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet C1504
1 / 3 - Bilden visar Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet C1504
Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet C1504
2 / 3 - Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet C1504
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet C1504
3 / 3 - Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet C1504

Efter middagen, när du föreslår att ni ska ta efter-maten-kaffet på balkongen, det är då detta hem glänser som allra mest. Balkongen får nämligen riktigt mycket sol. Det kommer bli en hel del härliga stunder här – det kan du vara säker på.

Här möts du av en välkomnande hall med skjutdörrsgarderob för smidig avhängning. Från hallen kommer du till köket som även smälter samman med vardagsrummet. Här har du en öppen och social yta med gott om plats för gäster. Från vardagsrummet når du både hemmets sovrum och utgången till balkongen mot gården. Om du vill ha en öppnare yta med sovalkov har du även möjlighet att välja bort väggen till sovrummet.

Längre in i hittar du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Utanför badrummet finns både städskåp och en stor skjutdörrsgarderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Citadellskajen är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 49 kvm
Antal rum 1,5
Våningsplan 6 av 7
Nummer C1504
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2021
Egenskaper Balkong

Ansvariga kontaktpersoner

Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186
Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470

Hem från Skanska i sociala medier