Lägenhet D1203

Bilden visar Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet D1203
1 / 3 - Bilden visar Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet D1203
Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet D1203
2 / 3 - Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet D1203
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet D1203
3 / 3 - Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet D1203
Bilden visar Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet D1203
Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet D1203
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet D1203

Vad är bättre än ett nybyggt, välplanerat och snyggt hem i centrala Malmö? Det skulle väl vara en kajpromenad och vacker utsikt mot Malmöhus slott. Det är helt enkelt svårt att toppa läget här. Varmt välkommen till ditt nya hem i Västra Citadellskajen.

Denna genomgående fyra öppnar upp med en välkomnande entré som har skjutdörrsgarderob för smidig avhängning. I hallen finns även en praktisk gästtoalett.

Köket har en härliga social yta med en praktisk köksö samt utgång till loftgång med sittbänk och utsikt över den lummiga gården. Intill köket finns ett mindre sovrum. Mittemot har du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Det ljusa vardagsrummet har utgång till den härliga balkongen, perfekt för de lite större middagsbjudningarna. I anslutning till vardagsrummet finns två sovrum, varav det största har en praktisk skjutdörrsgarderob. Du har även möjlighet att välja bort det mindre sovrummet för att göra vardagsrummet ännu större.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Citadellskajen är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 93,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 3 av 7
Nummer D1203
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning November 2021
Egenskaper Balkong

Ansvariga kontaktpersoner

Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186
Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470

Hem från Skanska i sociala medier