Lägenhet D1205

Bilden visar Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet D1205
1 / 3 - Bilden visar Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet D1205
Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet D1205
2 / 3 - Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet D1205
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet D1205
3 / 3 - Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet D1205
Bilden visar Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet D1205
Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet D1205
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet D1205

Vad är bättre än ett nybyggt, välplanerat och snyggt hem i centrala Malmö? Det skulle vara kajpromenaden som du har precis utanför. Här har du nära till vattnet samtidigt som du kan sitta på din balkong och njuta av både utsikt och morgonkaffe. Varmt välkommen till ditt nya hem.

Här möts du av en sittbänk utanför dörren med utsikt över den lummiga gården. Denna genomgående trea öppnar upp med en välkomnande entré som har skjutdörrsgarderob för smidig avhängning. Intill hallen ligger det större sovrummet med fönster mot gården och en stor skjutdörrsgarderob. Vidare in i hemmet finns en inre hall som har både städskåp och garderob. Från den inre hallen når du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Vardagsrummet smälter samman med köket och bildar en härlig social yta där du dessutom har möjlighet att välja till en köksö. Perfekt för de lite större middagsbjudningarna. Från vardagsrummet når du ytterligare ett sovrum som du har möjlighet att välja bort om du hellre vill ha ett ännu större vardagsrum. Från vardagsrummet når du hemmets krona – den stora balkongen med utsikt mot Malmöhus slott. Du kan vara säker på att flera soliga dagar kommer att spenderas här.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Citadellskajen är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 84,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 3 av 7
Nummer D1205
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning November 2021
Egenskaper Balkong

Ansvariga kontaktpersoner

Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186
Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470

Hem från Skanska i sociala medier