Lägenhet D1403

Bilden visar Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet D1403
1 / 3 - Bilden visar Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet D1403
Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet D1403
2 / 3 - Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet D1403
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet D1403
3 / 3 - Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet D1403
Bilden visar Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet D1403
Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet D1403
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet D1403

Ljust, rymligt och en balkong med slottsutsikt? Det är inte en dröm – det är bara ditt nya drömhem. Här får du allt det där du vill ha i ett nybyggt hem. Men det bästa av allt är naturligtvis balkongen, utsikten mot Malmöhus slott och alla härliga dagar du kommer spendera där.

Denna genomgående fyra öppnar upp med en välkomnande entré som har skjutdörrsgarderob för smidig avhängning. I hallen finns även en praktisk gästtoalett.

Köket har en härliga social yta med en praktisk köksö samt utgång till loftgång med sittbänk och utsikt över den lummiga gården. Intill köket finns ett mindre sovrum. Mittemot har du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Det ljusa vardagsrummet har utgång till den härliga balkongen, perfekt för de lite större middagsbjudningarna. I anslutning till vardagsrummet finns två sovrum, varav det största har en praktisk skjutdörrsgarderob. Du har även möjlighet att välja bort det mindre sovrummet för att göra vardagsrummet ännu större.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Citadellskajen är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 93,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 5 av 7
Nummer D1403
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning November 2021

Ansvariga kontaktpersoner

Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86
Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70

Hem från Skanska i sociala medier