Lägenhet D1505

Bilden visar Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet D1505
1 / 3 - Bilden visar Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet D1505
Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet D1505
2 / 3 - Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet D1505
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet D1505
3 / 3 - Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet D1505
Bilden visar Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet D1505
Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet D1505
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet D1505

Drömmer du om en oslagbar utsikt? Då har du kommit helt rätt. I denna härliga trea kan du både starta och avsluta varje dag med en vacker utsikt mot Malmöhus slott. Balkongen har en tendens att bli hemmets hjärta när man har en så vacker utsikt. Och det är riktigt härligt.

Här möts du av en sittbänk utanför dörren med utsikt över den lummiga gården. Denna genomgående trea öppnar upp med en välkomnande entré som har skjutdörrsgarderob för smidig avhängning. Intill hallen ligger det större sovrummet med fönster mot gården och en stor skjutdörrsgarderob. Vidare in i hemmet finns en inre hall som har både städskåp och garderob. Från den inre hallen når du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Vardagsrummet smälter samman med köket och bildar en härlig social yta där du dessutom har möjlighet att välja till en köksö. Perfekt för de lite större middagsbjudningarna. Från vardagsrummet når du ytterligare ett sovrum som du har möjlighet att välja bort om du hellre vill ha ett ännu större vardagsrum. Från vardagsrummet når du hemmets krona – den stora balkongen med utsikt mot Malmöhus slott. Du kan vara säker på att flera soliga dagar kommer att spenderas här.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Citadellskajen är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 84,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 6 av 7
Nummer D1505
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning November 2021
Egenskaper Balkong

Ansvariga kontaktpersoner

Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86
Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70

Hem från Skanska i sociala medier