Okänd

Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1201
1 / 2 - Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1201
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1201
2 / 2 - Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1201
Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1201
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1201

En balkong är bra, två balkonger är ännu bättre! Här får du en vacker utsikt över kajpromenaden och Malmöhus slott. Samtidigt som du kan sätta dig på andra sidan och njuta av den lummiga gården. Det blir inte mycket bättre än så här. Välkommen!

Denna genomgående fyra öppnar upp med en välkomnande entré som har skjutdörrsgarderob för smidig avhängning. Köket har en härliga social yta med en praktisk köksö samt utgång till balkong med utsikt över den lummiga gården. Intill köket finns hemmets största sovrum med en rymlig skjutdörrsgarderob.

Det helkaklade badrummet har dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Utanför badrummet finns även två garderober för extra förvaring.

Det ljusa vardagsrummet har utgång till den härliga balkongen, perfekt för de lite större middagsbjudningarna. I anslutning till vardagsrummet finns två sovrum, varav det ena har en praktisk skjutdörrsgarderob. Du har även möjlighet att välja bort sovrummen för att göra vardagsrummet ännu större.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Citadellskajen är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Okänd
Typ av bostad Okänd
Inflyttning Från september 2021
Egenskaper Balkong

Ansvariga kontaktpersoner

Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186
Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470

Hem från Skanska i sociala medier