Lägenhet E1203

Bilden visar Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1203
1 / 3 - Bilden visar Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1203
Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1203
2 / 3 - Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1203
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1203
3 / 3 - Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1203
Bilden visar Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1203
Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1203
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1203

Vad är bättre än ett nybyggt, välplanerat och snyggt hem i centrala Malmö? Det skulle vara närheten till kajpromenaden. Här kan du känna av den avslappnade känslan utanför samtidigt som du kan sitta på din balkong och njuta av den varma sommarkvällen.

Denna genomgående trea öppnar upp med en välkomnande entré som har stor skjutdörrsgarderob för smidig avhängning och förvaring. Från den inre passagen når du ytterligare en skjutdörrsgarderob med tillhörande städskåp samt det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Via den inre passagen hittar du även gästtoalett och hemmets första sovrum med skjutdörrsgarderob och utgång till balkongen i härligt västerläge.

I vardagsrummet har du hemmets andra utgång till balkongen. Rummet smälter även samman med köket och bildar en härlig social yta där du har en smidig köksö, perfekt för de lite större middagsbjudningarna. Från köket når du ytterligare ett sovrum med fönster mot gården.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Citadellskajen är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 91,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 3 av 7
Nummer E1203
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Oktober 2021
Egenskaper Balkong

Ansvariga kontaktpersoner

Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186
Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470

Hem från Skanska i sociala medier