Lägenhet E1301

Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1301
1 / 2 - Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1301
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1301
2 / 2 - Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1301
Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1301
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1301

Två balkonger, sociala ytor och vacker utsikt. Denna genomgående fyra bjuder in till många trevliga stunder, både inne och ute. Här kan du välja om middagsbjudningarna avslutas med utsikt mot slottet eller den lummiga gården.

Denna genomgående fyra öppnar upp med en välkomnande entré som har skjutdörrsgarderob för smidig avhängning. Köket har en härliga social yta med en praktisk köksö samt utgång till balkong med utsikt över den lummiga gården. Intill köket finns hemmets största sovrum med en rymlig skjutdörrsgarderob.

Det helkaklade badrummet har dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Utanför badrummet finns även två garderober för extra förvaring.

Det ljusa vardagsrummet har utgång till den härliga balkongen, perfekt för de lite större middagsbjudningarna. I anslutning till vardagsrummet finns två sovrum, varav det ena har en praktisk skjutdörrsgarderob. Du har även möjlighet att välja bort sovrummen för att göra vardagsrummet ännu större.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Citadellskajen är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 103 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 4 av 7
Nummer E1301
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Oktober 2021

Ansvariga kontaktpersoner

Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186
Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470

Hem från Skanska i sociala medier