Lägenhet E1303

Bilden visar Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1303
1 / 3 - Bilden visar Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1303
Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1303
2 / 3 - Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1303
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1303
3 / 3 - Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1303
Bilden visar Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1303
Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1303
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1303

Välkommen in till ett hem med middagsbjudningen i fokus. Här bor du välplanerat med öppna ytor och fönster i två väderstreck. Köksön gör att ni enkelt kan hjälpas åt med maten och den härliga balkongen är perfekt för en avslutande kaffe efter maten.

Denna genomgående trea öppnar upp med en välkomnande entré som har stor skjutdörrsgarderob för smidig avhängning och förvaring. Från den inre passagen når du ytterligare en skjutdörrsgarderob med tillhörande städskåp samt det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Via den inre passagen hittar du även gästtoalett och hemmets första sovrum med skjutdörrsgarderob och utgång till balkongen i härligt västerläge.

I vardagsrummet har du hemmets andra utgång till balkongen. Rummet smälter även samman med köket och bildar en härlig social yta där du har en smidig köksö, perfekt för de lite större middagsbjudningarna. Från köket når du ytterligare ett sovrum med fönster mot gården.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Citadellskajen är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 91,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 4 av 7
Nummer E1303
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Oktober 2021
Egenskaper Balkong

Ansvariga kontaktpersoner

Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186
Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470

Hem från Skanska i sociala medier