Lägenhet E1502

Bilden visar Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1502
1 / 3 - Bilden visar Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1502
Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1502
2 / 3 - Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1502
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1502
3 / 3 - Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1502
Bilden visar Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1502
Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1502
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1502

Välkommen in till ett riktigt ljust hem. Här får du fönster i två väderstreck samtidigt som balkongen har en svårslagen utsikt och många soltimmar. Här kommer du spendera många härliga sommardagar tillsammans med dina vänner. Eller varför inte slappna av med en bok ute i solen?

Denna fyra öppnar upp med en välkomnande entré som har skjutdörrsgarderob för smidig avhängning. Till höger hittar du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Från hallen når du även två sovrum, varav ett med skjutdörrsgarderob. Du har möjlighet att välja bort det mindre sovrummet för att låta det kombinerade vardagsrummet och köket bli ännu större. Den stora sociala ytan bjuder in till trevliga middagsbjudningar med sina stora fönster och utgång till balkongen i söderläge. I anslutning till köket finns även en skjutdörrsgarderob med städskåp för bra förvaring. Intill finns ett mindre badrum samt ett sovrum med utgång till balkongen.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Citadellskajen är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 98,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 6 av 7
Nummer E1502
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Oktober 2021
Egenskaper Balkong

Ansvariga kontaktpersoner

Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186
Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470

Hem från Skanska i sociala medier