Lägenhet E1601

Bilden visar Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1601
1 / 3 - Bilden visar Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1601
Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1601
2 / 3 - Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1601
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1601
3 / 3 - Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1601
Bilden visar Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1601
Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1601
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet E1601

Välkommen till ett riktigt drömhem! Här har du stora sociala ytor, bra förvaring och allt annat man kan önska sig i ett nybyggt hem. Men det viktigaste av allt är ändå den stora, härliga takterrassen. Här kan du spendera många varma sommardagar och njuta av utsikten mot Malmöhus slott. Välkommen hem!

Denna genomgående fyra öppnar upp med en välkomnande entré som har skjutdörrsgarderob för smidig avhängning och förvaring. Direkt till vänster har du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Här kan du även välja till en extra dörr direkt in till det stora sovrummet som har egen klädkammare.

I anslutning till sovrummet finner du ett mindre badrum samt en väl tilltagen skjutdörrsgarderob. Det öppna köket går sömlöst över till ett härligt vardagsrum. Här hittar du även två sovrum som du kan välja bort om du hellre vill ha en ännu större matplats och vardagsrum. Härifrån når du även den stora takterrassen i bästa söderläge.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Citadellskajen är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 128 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 7 av 7
Nummer E1601
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Oktober 2021
Egenskaper Takterrass, Klädkammare

Ansvariga kontaktpersoner

Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86
Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70

Hem från Skanska i sociala medier