Lägenhet F1202

Bilden visar Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet F1202
1 / 3 - Bilden visar Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet F1202
Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet F1202
2 / 3 - Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet F1202
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet F1202
3 / 3 - Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet F1202
Bilden visar Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet F1202
Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet F1202
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet F1202

När du bor i ett hem som är gjort för härliga middagsbjudningar är det naturligtvis lite extra trevligt att få ett extrarum halva året. Vilket du får här! Den rymliga balkongen i västerläge gör att du lika gärna kan duka ut maten på balkongen som på matplatsen. Välkommen hem!

Här möts du av en välkomnande och luftig entré med fri sikt mot balkongen. En skjutdörrsgarderob för smidig avhängning ligger direkt till höger. Härifrån har du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Bredvid badrummet finner du det större sovrummet med utgång till balkongen och möjlighet att välja till en skjutdörrsgarderob.

Vardagsrummet smälter samman med köket och bildar en härlig social yta där middagsbjudningen står i centrum. Här har du även utgång till balkongen i västerläge. I anslutning till köket finns en stor klädkammare med plats för dina kläder och prylar samt ett städskåp. Vägg i vägg med klädkammaren ligger det mindre sovrummet som du har möjlighet att välja bort om du hellre vill ha ett ännu större vardagsrum.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Citadellskajen är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 71,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 3 av 7
Nummer F1202
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2021
Egenskaper Balkong, Klädkammare

Ansvariga kontaktpersoner

Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186
Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470

Hem från Skanska i sociala medier