Lägenhet F1302

Bilden visar Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet F1302
1 / 3 - Bilden visar Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet F1302
Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet F1302
2 / 3 - Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet F1302
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet F1302
3 / 3 - Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet F1302
Bilden visar Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet F1302
Planlösning från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet F1302
Situationsplan från Västra Citadellskajen, Malmö, Lägenhet F1302

Kom in till en social trea där vänner och middagsbjudningar står i centrum. Du har möjlighet att välja bort ett sovrum för att låta vardagsrummet ta för sig ännu mer. Dessutom kan du avsluta middagsbjudningarna ute på den trevliga balkongen i västerläge. Välkommen hem!

Här möts du av en välkomnande och luftig entré med fri sikt mot balkongen. En skjutdörrsgarderob för smidig avhängning ligger direkt till höger. Härifrån har du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Bredvid badrummet finner du det större sovrummet med utgång till balkongen och möjlighet att välja till en skjutdörrsgarderob.

Vardagsrummet smälter samman med köket och bildar en härlig social yta där middagsbjudningen står i centrum. Här har du även utgång till balkongen i västerläge. I anslutning till köket finns en stor klädkammare med plats för dina kläder och prylar samt ett städskåp. Vägg i vägg med klädkammaren ligger det mindre sovrummet som du har möjlighet att välja bort om du hellre vill ha ett ännu större vardagsrum.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Citadellskajen är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 71,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 4 av 7
Nummer F1302
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2021
Egenskaper Balkong, Klädkammare

Ansvariga kontaktpersoner

Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86
Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70

Hem från Skanska i sociala medier