Ny chans till ett hem på kajkanten mitt i Malmö

Boka personlig visning

I Västra Citadellskajen fortsätter vi att bygga moderna och stilrena lägenheter i ett elegant kvarter som passar dig som vill njuta i ett bekymmersfritt hem nära nöjen och kommunikationer. Det nya kvarteret kommer att ligga precis intill det populära Östra Citadellskajen.

Låt kajpromenaden bli en del av din vardag
I Västra Citadellskajen får du en ny chans att kunna njuta av en inspirerande hemmamiljö i en historisk del av Malmö. I samband med bygget av Västra Citadellskajen görs gatan mellan kanalen och kvarteret om till ett trevligt promenadstråk längst kanalen. Här har området öppnats upp för såväl restauranger, uteserveringar och butiker som kommer att fylla Citadellsstaden med liv. På så sätt skapar vi ett helt nytt attraktivt område i centrala Malmö där vi tillvaratar närheten till vattnet och binder samman Universitetsholmen med resten av innerstan. 

Fakta om projektet

Typ av bostad: Lägenheter
Antal rum: 2 rum
Boarea: 52,5 kvm
Pris: 2 400 000 - 2 600 000 kr
Månadskostnad: 3 018 kr
Säljstart: Försäljning pågår
Inflyttning: Från september 2021

Ansvariga kontaktpersoner

Håkan Wendner

Håkan Wendner

010-448 38 39 Contact
Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470 Contact

Svanenmärkt – bra för både dig och miljön

Att svana gör skillnad!Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material som innehåller så lite miljö- och hälsoskadliga ämnen som möjligt, och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. 

*Svana är ett ord för alla hållbara handlingar, stora som små.

Hitta ditt nya hem i Brf Västra Citadellskajen med bostadsväljaren


Här kan du bland annat se vilka lediga lägenheter som finns, ljuset vid olika tidpunkter på dygnet och du kan även gå på virtuell rundvandring i utvalda lägenheter. Håll bara muspekaren över fasaden och börja utforska! Lediga bostäder markeras med grönt, sålda eller reserverade bostäder markeras med orange respektive gult. Lägenheter som inte ingår i denna säljetapp markeras med grått. Klicka på lägenheten som du vill utforska vidare för att få upp planlösningen.

Oslagbart läge i centrala Malmö


I denna film följer du med på en resa som tar dig till Citadellsstaden och de spännande kvarter som växer fram mitt i city. I Västra Citadellskajen kommer du att bo i en historisk del av Malmö med utsikt över Malmöhus slott. Lagom till inflyttning har gatan mellan kanalen och kvarteret även gjorts om till ett trevligt promenadstråk. Varmt välkommen till Västra Citadellskajen!

Grönt bolån med rabatt


Att köpa bostad är en av de största affärerna vi gör i livet och det är mycket man ska tänka på. Vi har ett samarbete med Nordea som har både kunskap och erfarenhet av vad som krävs. Förutom rådgivning har Nordea tagit fram ett fint erbjudande till dig som är intresserad av att köpa lägenhet i Brf Västra Citadellskajen. Då bostäderna är Svanenmärkta premierar Nordea detta med att erbjuda Gröna Bolån och en extra rabatt. Läs mer om detta i Nordeas erbjudande som du hittar nedan.

Hur går det till när man köper ett hem som inte finns än?


Vi har tagit fram en film som visar precis hur lätt det är att köpa en nyproducerad lägenhet. Följ med oss på en resa från intresseanmälan hela vägen till inflytt. 

Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!
Boka personlig visning

Med Malmöhus slott som granne

Förutom en makalös utsikt mot Malmöhus slott, bjuder hemmen mot kanalen på en ljus och bekväm tillvaro. Tack vare den öppna planlösningen finns det gott om plats till att umgås med nära och kära.

Hitta din stil

Social planlösning som ger dig frihet att inreda precis som du vill. Den generösa vardagrumsdelen ger dig chans att möblera med både soffa och flera fåtöljer.

Köket är hemmets hjärta

Ljusa och praktiska kök med bra arbetsytor och i många lägenheter köksö eller möjlighet att välja till köksö. Rostfria vitvaror som tillval i alla hem ger dig friheten att sätta din prägel.

Naturligt ljus i hela hemmet

Ljust vardagsrum och kök som tillsammans bildar en härlig social yta där du enkelt kan vara både rörlig och umgås med dina gäster. Härliga balkonger mot kanalen, gaveln eller innergården ger dig tid till avkoppling.

Välkommen till Malmö City!

Boka personlig visning

På Citadellskajen bor du med ett av Malmös få södervända kajlägen och det nya kvarteret skapar ett attraktivt nav mellan de centrala stadsdelarna. En efterlängtad länk mellan det historiska och det nya. Utsikten över Malmöhus slott är unik i sitt slag och vi har lagt extra kraft på att skapa trivsamma balkonger och terrasser mot den blivande kajpromenaden.

Under sommarens varmare månader är det extra skönt med närheten till Ribban och Västra Hamnen. Det är bara att hoppa upp på cykeln och följa Citadellsvägen så är du framme på någon ynka liten minut. Citadellskajen har också ett skönt läge när det kommer till att leva och ta sig till jobbet. Kommunikationerna är exeptionellt goda på Universitetsholmen. Förutom att du befnner dig mitt i Malmö så ligger centralstationen cirka 600 meter bort och du tar dig till Köpenhamn på runt 35 minuter.

Universitetsholmens utveckling skapar liv i en del av staden som slumrat länge och området får en spännande blandning av olika arkitekturstilar. En viktig del i planeringen är också att trafken längs Citadellsvägen till stor del fyttas till Neptunigatan, så att Citadellsvägen istället blir till ett trevligt promenadstråk. Kvarteret blir en del av Citadellsstaden som är en viktig del i denna utveckling. Närheten till city, kommunikationer och nöjen vid Malmö Live gör detta till ett läge utöver det vanliga.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Boka personlig visning

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Västra Citadellskajen

Ansvariga kontaktpersoner

Håkan Wendner

Håkan Wendner

010-448 38 39 Contact
Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470 Contact

Hem från Skanska

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

Adress
Skrivaregatan 1
205 33 Malmö
Alla våra Hembutiker »

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: Contact eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: