Välkommen till Malmö City!

På Citadellskajen bor du med ett av Malmös få södervända kajlägen och det nya kvarteret skapar ett attraktivt nav mellan de centrala stadsdelarna. En efterlängtad länk mellan det historiska och det nya. Utsikten över Malmöhus slott är unik i sitt slag och vi har lagt extra kraft på att skapa trivsamma balkonger och terrasser mot den blivande kajpromenaden.

Under sommarens varmare månader är det extra skönt med närheten till Ribban och Västra Hamnen. Det är bara att hoppa upp på cykeln och följa Citadellsvägen så är du framme på någon ynka liten minut. Citadellskajen har också ett skönt läge när det kommer till att leva och ta sig till jobbet. Kommunikationerna är exeptionellt goda på Universitetsholmen. Förutom att du befnner dig mitt i Malmö så ligger centralstationen cirka 600 meter bort och du tar dig till Köpenhamn på runt 35 minuter.

Universitetsholmens utveckling skapar liv i en del av staden som slumrat länge och området får en spännande blandning av olika arkitekturstilar. En viktig del i planeringen är också att trafken längs Citadellsvägen till stor del fyttas till Neptunigatan, så att Citadellsvägen istället blir till ett trevligt promenadstråk. Kvarteret blir en del av Citadellsstaden som är en viktig del i denna utveckling. Närheten till city, kommunikationer och nöjen vid Malmö Live gör detta till ett läge utöver det vanliga.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Hem från Skanska i sociala medier