Västra Citadellskajen Malmö

Ny chans till ett hem på kajkanten mitt i Malmö

I Västra Citadellskajen fortsätter vi att bygga moderna och stilrena lägenheter i ett elegant kvarter som passar dig som vill njuta i ett bekymmersfritt hem nära nöjen och kommunikationer. Det nya kvarteret kommer att ligga precis intill det populära Östra Citadellskajen.

Låt kajpromenaden bli en del av din vardag
I Västra Citadellskajen får du en ny chans att kunna njuta av en inspirerande hemmamiljö i en historisk del av Malmö. I samband med bygget av Västra Citadellskajen görs gatan mellan kanalen och kvarteret om till ett trevligt promenadstråk längst kanalen. Här har området öppnats upp för såväl restauranger, uteserveringar och butiker som kommer att fylla Citadellsstaden med liv. På så sätt skapar vi ett helt nytt attraktivt område i centrala Malmö där vi tillvaratar närheten till vattnet och binder samman Universitetsholmen med resten av innerstan. 

Fakta om projektet

Hem till salu 0 av 129
Typ av bostad Lägenheter
Säljstart Försäljning pågår
Inflyttning Från september 2021

Boka personlig visning

Vi har regelbundet visningar i vårt visningshem men du är alltid välkommen att kontakta våra säljare för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvariga kontaktpersoner

Håkan Wendner

Håkan Wendner

010-448 38 39
Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470

Hitta ditt nya hem i Brf Västra Citadellskajen med bostadsväljaren


Här kan du bland annat se vilka lediga lägenheter som finns, ljuset vid olika tidpunkter på dygnet och du kan även gå på virtuell rundvandring i utvalda lägenheter. Håll bara muspekaren över fasaden och börja utforska! Lediga bostäder markeras med grönt, sålda eller reserverade bostäder markeras med orange respektive gult. Lägenheter som inte ingår i denna säljetapp markeras med grått. Klicka på lägenheten som du vill utforska vidare för att få upp planlösningen.

Oslagbart läge i centrala Malmö


I denna film följer du med på en resa som tar dig till Citadellsstaden och de spännande kvarter som växer fram mitt i city. I Västra Citadellskajen kommer du att bo i en historisk del av Malmö med utsikt över Malmöhus slott. Lagom till inflyttning har gatan mellan kanalen och kvarteret även gjorts om till ett trevligt promenadstråk. Varmt välkommen till Västra Citadellskajen!

Grönt bolån med rabatt


Att köpa bostad är en av de största affärerna vi gör i livet och det är mycket man ska tänka på. Vi har ett samarbete med Nordea som har både kunskap och erfarenhet av vad som krävs. Förutom rådgivning har Nordea tagit fram ett fint erbjudande till dig som är intresserad av att köpa lägenhet i Brf Västra Citadellskajen. Då bostäderna är Svanenmärkta premierar Nordea detta med att erbjuda Gröna Bolån och en extra rabatt. Läs mer om detta i Nordeas erbjudande som du hittar nedan.

Hur går det till när man köper ett hem som inte finns än?


Vi har tagit fram en film som visar precis hur lätt det är att köpa en nyproducerad lägenhet. Följ med oss på en resa från intresseanmälan hela vägen till inflytt. 

Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Hem från Skanska i sociala medier