Välkommen på virtuell rundvandring

Här bjuder vi på ett smakprov för några av de lägenheter du hittar i Brf Västra Citadellskajen. Här har vi satsat på öppna ytor och mycket ljus, där många lägenheter kommer ha balkong och terrasser mot kanalen och Malmöhus slott. Följ med på rundvandring nedan i de olika hemmen.

Mysig 1,5 rok med balkong i väster mot innergården

Kan man ha det bättre än en lugn balkong i väster mot innergården? I denna smarta 1,5 rok på 49 kvm får du en ljus och inbjudande lägenhet. För att maximera ytorna kan du även välja bort en vägg för att öppna upp hemmet ännu mer. Valet är ditt!

Den stora fyran med utsikt i två väderstreck

Vakna varje morgon med utsikt över Malmöhus slott, inte bara från sovrummet även också från vardagsrummet. När du kliver in i denna fyra på 93,5 kvm har du köket med utgång mot innergården och praktisk köksö direkt till höger. Strax nedanför köksön hittar du det öppna vardagsrummet och ingång till det stora sovrummet med skjutdörrsgarderob. Välj bort en vägg för ett ännu större vardagsrum om du känner för det.

Fyra med terrass mot kanalen

Vem drömmer inte om ett hem med terrass i söderläge? Takterrasslägenheten på 128 kvm bjuder på stora sociala ytor, vinkelkök, härligt ljusinsläpp och riktigt god förvaring. Här har du även valmöjligheten att göra om denna fyra till en ännu rymligare trea eller varför inte en stor och öppen tvåa. Valen är många och bara dina! 

Trea med öppen planlösning och klädkammare

Stora umgängesytor i vardagsrum och kök, med generös förvaring i klädkammare. Vad mer kan man önska sig av denna välplanerade trea på 71,5 kvm med stor balkong mot väster? Här kan du välja till skjutdörrsgarderob i det stora sovrummet som dessutom har en egen utgång till balkongen. För ett större vardagsrum kan du enkelt välja bort ett sovrum.