Kom närmare hem. Hitta en nybyggd trea eller fyra med drömläge.

Treorna och fyrorna i Aulan är perfekta för dig som letar efter en rymlig lägenhet med luftiga sociala rum och balkong med sköna soltimmar under eftermiddagen och kvällen. Kvarteret har ett lugnt läge en bit in i området, och strax utanför din port väntar Änggårdsbergens bokskog och vackra promenadstigar.

Njut av en rymlig balkong och öppna luftiga ytor

Funderar du på att sälja villan efter alla år och skaffa dig ett bekvämare boende utan trädgårdsarbete och måsten? Söker du efter ett renoveringsfritt boende med luftig planlösning och plats för ett hemmakontor? Oavsett vilken anledning du har att leta efter ett rymligare hem så tycker vi att du ska titta närmare på treorna och fyrorna här i Aulan. Gillar du att bjuda hem släkt och vänner passar de sociala öppna ytorna dig perfekt. Dessutom har flera av de större hemmen rymliga balkonger med sol under eftermiddagen och några timmar in på kvällen.

Ett lugnt läge i Pedagogen Park

Aulan och kvarteret Vetenskapen har ett lugnt läge längst in i området, en bra bit bort från E6:an och nära Ängårdsbergens grönska. En skön och avkopplande plats att längta hem till.

Egen parkering

När du flyttar in i en trea eller fyra i kvarteret har du en garanterad parkeringsplats, inte långt från din port. Då slipper du bekymret med att köra runt och leta efter en plats när du kommer hem.

Vardagsrum stora fönster och vita väggar Aulan Klassrummet Magistern Prefekten Vetenskapen Pedagogen Park Mölndal Göteborg Skanska

Några av våra treor och fyror


2/3 Bostäder med samma planlösning

89,5 kvm | 4 rok

Våningsplan 1 - 3
Pris: Från 4 750 000 kr
1/4 Bostäder med samma planlösning

78,5 kvm | 3 rok

Våningsplan 1 - 4
Pris: Från 4 100 000 kr
1/4 Bostäder med samma planlösning

75,5 kvm | 3 rok

Våningsplan 1 - 4
Pris: Från 3 795 000 kr
Visa alla planlösningar

Se filmen om Aulan


Ulrika Larsson

Ulrika Larsson

0736-00 12 99