Lägenhet 1 rok, 32 kvm

Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 19-1001
1 / 2 - Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 19-1001
Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 19-1001
2 / 2 - Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 19-1001
Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 19-1001
Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 19-1001

Välkommen in till en välplanerad etta där du kan öppna upp dörren till en fransk balkong och njuta av morgonsolen. Det luftiga rummet ger plats åt middagar med vänner och din sängplats. En skjutdörrsgarderob håller ordning på dina kläder och i badrummet finns både en kombimaskin som spar på golvytan samt handukstork.

Kom in i hallen med plats för avhängning och gott om förvaring för kläder och skor i en skjutdörrsgarderob med städskåp samt en garderob. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch, handdukstork och kombimaskin som spar golvutrymme. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Rummet är välplanerat och luftigt. Här kan du inreda med både en trevlig matplats framför fönstret, en skön fåtölj och sovplats. Här kan du öppna upp din franska balkong i österläge och släppa in frisk luft och morgonsolen under fina dagar.

Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR.

Tyvärr finns inte längre möjlighet för dig som köper att göra egna tillval, då stopptiden för beställningar passerat. I många av bostäderna som är till salu har våra kundansvariga valt inredning i olika stilar. Hör av dig till vår mäklare för att få information om vilken inredning som finns i det hem som du är intresserad av.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 32 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 0 av 4
Nummer 19-1001
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2023

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Aulan? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Ulrika Larsson

Ulrika Larsson

0736-00 12 99

Skanska Bostad i sociala medier