Lägenhet 3 rok, 79,5 kvm

Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 21-1003
1 / 2 - Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 21-1003
Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 21-1003
2 / 2 - Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 21-1003
Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 21-1003
Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 21-1003

Välkommen in på entrévåningen till en social och ljus genomgångstrea med uteplats i härligt söderläge mot gården. Planlösningen passar perfekt för dig som föredrar ett separat kök och vardagsrum. Hemmet har gott om förvaring i flera rymliga skjutdörrsgarderober, plats för hemmakontor samt handdukstork, tvättmaskin och torktumlare.

Stig in i en hall med plats för avhängning och gott om förvaring av ytterkläder och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob. Härifrån når du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, handdukstork samt både tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Det luftiga vardagsrummet får ljus från fönster i söderläge och går att inreda med både soffa och fåtöljer samt ett hemmakontor. Under sommarhalvåret förlängs rummet av den mysiga uteplatsen mot den gröna gården. Inred med solstolar, matplats och krukor. Här ger söderläget dig möjlighet att njuta av sol stora delar av dagen. Innanför vardagsrummet hittar du hemmets mindre sovrum som har en garderob för förvaring och ett lugnt läge mot gården. Här kan du vädra under sommarnätter utan att bli störd.

I hemmets andra ände ligger det trevliga köket där matplatsen har en fin placering framför fönstret och ugn och mikro är placerat i högskåp. Planlösningen med separat kök och vardagsrum passar dig som till exempel föredrar att laga middag ostört medan dina gäster minglar i vardagsrummet.

Innanför köket hittar du det större sovrummet som har gott om förvaring av kläder och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob med linneskåp. Läget är något för dig som föredrar ett mörkare sovrum för en god natts sömn.

Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR.

Inredning i din nya bostadsrätt

När du bestämmer dig för att flytta hit är ditt hem noga inrett med utvalda material och kulörer. Och med hållbara produkter från välrenommerade varumärken. Sortimentet är handplockat för att skapa en helhet som du lätt kan möblera kring för att skapa ett trevligt hem. Vill du se vilken inredning som är vald för just den här bostaden? Klicka här.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 4 150 600 kr
Månadsavgift 4 700 kr
Boarea 79,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 0 av 5
Nummer 21-1003
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Aulan? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Ulrika Larsson

Ulrika Larsson

0736-00 12 99

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Skanska Bostad i sociala medier