Lägenhet 2 rok, 42 kvm

Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 21-1004
1 / 2 - Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 21-1004
Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 21-1004
2 / 2 - Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 21-1004
Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 21-1004
Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 21-1004

Välkommen in till en välplanerad och social tvåa på entrévåningen med fransk balkong. Den öppna planlösningen och vinkelköket är utmärkt för trevliga middagar med vänner. Sovrummet har gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob och badrummet har en smart kombimaskin som spar på golvytan samt en handdukstork.

Kliv in i en luftig välkomnande hall med plats för avhängning samt en garderob och som tar dig direkt in i det öppna vardagsrummet och köket. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch, kombimaskin som spar golvutrymme samt en handdukstork. Ovanpå kombimaskinen finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Den öppna sociala planlösningen med vinkelkök och matplats för flera gäster passar dig som gärna bjuder hem vänner. Här hittar du en fransk balkong som du kan öppna upp för att släppa in frisk luft. Sovrummet har gott om förvaring av kläder och skor i en skjutdörrsgarderob.

Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR.

Tyvärr finns inte längre möjlighet för dig som köper att göra egna tillval, då stopptiden för beställningar passerat. I många av bostäderna som är till salu har våra kundansvariga valt inredning i olika stilar. Hör av dig till vår mäklare för att få information om vilken inredning som finns i det hem som du är intresserad av.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 42 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 0 av 5
Nummer 21-1004
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2023

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Aulan? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Ulrika Larsson

Ulrika Larsson

0736-00 12 99

Skanska Bostad i sociala medier