Lägenhet 4 rok, 89,5 kvm

Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 3-1201
1 / 2 - Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 3-1201
Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 3-1201
2 / 2 - Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 3-1201
Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 3-1201
Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 3-1201

Välkommen till en ljus genomgångsfyra med halvöppen planlösning och fönster i två väderstreck. Här kan du njuta av sköna dagar på en stor balkong i söderläge mot gården. Vardagen underlättas av både badrum med tvättmaskin och torktumlare och gäst-wc, samt bra förvaring i flera skjutdörrsgarderober och en rymlig klädkammare. Ett av sovrummen går fint att inreda som ett hemmakontor.

Kliv in i en hall med plats för avhängning och förvaring av kläder i en garderob. Härifrån tar du dig direkt in i hemmets ljusa sociala del. Den halvöppna planlösningen med avdelat kök och vardagsrum passar perfekt för dig som gärna lagar middagen ostört medan dina gäster småpratar i soffan. Matplatsen får en fin placering framför fönstret i söderläge och i vardagrumsdelen kan du inreda med både soffa och fåtölj. Under sommarhalvåret kan du flytta ut dina måltider och njuta av solen på den stora balkongen i ljuvligt söderläge mot den gröna gården. Innanför vardagsrummet ligger ett av hemmets mindre sovrum som har gott om förvaring i en rymlig klädkammare. Rummet går bra att inreda som et hemmakontor om det passar dig.

I andra änden av hemmet, den mer privata delen, hittar du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Mitt emot finns en liten helkaklad gäst-wc som underlättar vardagen när flera i familjen ska iväg samtidigt.

Hemmets största sovrum och ett av de mindre ligger vägg i vägg. De har fönster mot norr vilket passar dig som föredrar ett mörkare rum för att sova gott. Båda rummen har förvaring av kläder och skor i varsin skjutdörrsgarderob med linneskåp i den större av de två.

Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR.

Tyvärr finns inte längre möjlighet för dig som köper att göra egna tillval, då stopptiden för beställningar passerat. I många av bostäderna som är till salu har våra kundansvariga valt inredning i olika stilar. Hör av dig till vår mäklare för att få information om vilken inredning som finns i det hem som du är intresserad av.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 4 900 000 kr
Månadsavgift 5 189 kr
Boarea 89,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 2 av 3
Nummer 3-1201
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Aulan? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Ulrika Larsson

Ulrika Larsson

0736-00 12 99

Gör en virtuell rundvandring lägenheten


Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Skanska Bostad i sociala medier