Lägenhet 1 rok, 31 kvm

Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 19-1003
1 / 2 - Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 19-1003
Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 19-1003
2 / 2 - Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 19-1003
Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 19-1003
Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 19-1003

Välkommen in på entrévåningen till en välplanerad etta där du kan njuta av kvällssolen på en stor uteplats i västerläge mot gården. Den öppna planlösningen och vinkelköket är utmärkt för trevliga middagar med vänner och din säng får en avskild plats i en mer privat del av rummet. En kombimaskin spar på golvytan i badrummet och här finns även handdukstork.

Kom in i hallen med plats för avhängning och förvaring i en garderob samt städskåp. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch, kombimaskin som spar golvutrymme samt handdukstork. Ovanpå kombimaskinen finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Den öppna sociala planlösningen och vinkelköket passar dig som gärna bjuder hem vänner. Sängen har en mer privat plats i en avskild del av rummet. Under sommaren kan du spendera sköna stunder på den generösa uteplatsen mot den gröna gården. Har finns plats att inreda med både matplats, sköna solstolar och krukor, och det västliga läget ger dig fin kvällssol.

Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR.

Tyvärr finns inte längre möjlighet för dig som köper att göra egna tillval, då stopptiden för beställningar passerat. I många av bostäderna som är till salu har våra kundansvariga valt inredning i olika stilar. Hör av dig till vår mäklare för att få information om vilken inredning som finns i det hem som du är intresserad av.

Information om bostaden

Status Kommande
Pris 2 050 000 kr
Månadsavgift 2 322 kr
Boarea 31 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 0 av 4
Nummer 19-1003
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Vetenskapen? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. Du kan läsa om våra rutiner på visningar då vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd.

Ansvarig kontaktperson

Ulrika Larsson

Ulrika Larsson

0736-00 12 99

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Skanska Bostad i sociala medier