Lägenhet 1 rok, 31 kvm

Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 19-1203
1 / 2 - Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 19-1203
Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 19-1203
2 / 2 - Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 19-1203
Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 19-1203
Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 19-1203

Välkommen in till en välplanerad etta där du kan njuta av kvällssolen på en trevlig balkong i västerläge mot gården. Den öppna planlösningen och vinkelköket är utmärkt för trevliga middagar med vänner och din säng får en avskild plats i en mer privat del av rummet. En kombimaskin spar på golvytan i badrummet.

Kom in i hallen med plats för avhängning och förvaring i en garderob samt städskåp. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin som spar golvutrymme. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Den öppna sociala planlösningen och vinkelköket passar dig som gärna bjuder hem vänner. Sängen har en mer privat plats i en avskild del av rummet. Under sommaren kan du flytta ut dina middagar och avsluta dagen i kvällssol på den mysiga balkongen i västerläge mot gården.

Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR.

Inredning i din nya bostadsrätt

När du bestämmer dig för att flytta hit är ditt hem noga inrett med utvalda material och kulörer. Och med hållbara produkter från välrenommerade varumärken. Sortimentet är handplockat för att skapa en helhet som du lätt kan möblera kring för att skapa ett trevligt hem. Vill du se vilken inredning som är vald för just den här bostaden? Klicka här.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 31 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 2 av 4
Nummer 19-1203
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2023

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Aulan? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Ulrika Larsson

Ulrika Larsson

0736-00 12 99

Skanska Bostad i sociala medier