Lägenhet 2 rok, 47 kvm

Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 21-1005
1 / 2 - Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 21-1005
Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 21-1005
2 / 2 - Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 21-1005
Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 21-1005
Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 21-1005

Välkommen in på entrévåningen till en välplanerad gaveltvåa med stora sociala utrymmen, fransk balkong och fönster i två väderstreck. Den öppna planlösningen och matplatsen för flera gäster passar utmärkt för dig som gillar att bjuda hem familj och vänner. Hemmet har gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob och badrummet har både handdukstork och en smart kombimaskin som spar på golvytan.

Kliv in i en trevlig hall med plats för avhängning samt förvaring av kläder i en garderob samt ett städskåp. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch, handdukstork och kombimaskin som spar golvutrymme. Ovanpå kombimaskinen finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Den sociala planlösningen med matplats för flera gäster och utrymme att inreda med både soffa och fåtölj gör sig perfekt för middag och söndagsbrunch med vänner. Under sommarhalvåret kan du öppna upp den franska balkongen för att släppa in frisk luft och skapa känslan av ett större rum. Sovrummet har gott om förvaring av kläder och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob med linneskåp.

Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR.

Tyvärr finns inte längre möjlighet för dig som köper att göra egna tillval, då stopptiden för beställningar passerat. I många av bostäderna som är till salu har våra kundansvariga valt inredning i olika stilar. Hör av dig till vår mäklare för att få information om vilken inredning som finns i det hem som du är intresserad av.

Information om bostaden

Status Kommande
Pris 2 385 000 kr
Månadsavgift 3 107 kr
Boarea 47 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 0 av 4
Nummer 21-1005
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Vetenskapen? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. Du kan läsa om våra rutiner på visningar då vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd.

Ansvarig kontaktperson

Ulrika Larsson

Ulrika Larsson

0736-00 12 99

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Skanska Bostad i sociala medier