Från läroplan till hemmaplan

I över 30 år var Pedagogen Park en plats för lärande. Nu har högskolan flyttat in till Göteborg centrum – men känslan av ett inspirerande område kvarstår. Här blandas grönytor med service, möten och en helt ny stadsdel. Resan börjar med Brf Aulan.

Antal rum: 1 - 4 rum
Boarea: Ca 35-90 kvm
Säljstart: Planeras till 2020
Inflyttning: Planeras från 2022

Välkommen till Pedagogen Park!
Brf Aulan kommer att bli det första av fyra föreningar i Pedagogen Park. Kvarteret kommer att få ett varierat taklandskap och ett härligt växthus på gården. Området får dessutom goda kommunikationer med närhet till busshållplats och smidiga cykelvägar. Pedagogen Park bäddar för spontana möten, gemenskap och blir en plats där det oväntade händer.

Änggårdsbergen blir din bakgård samtidigt som du snabbt kommer in till både Mölndals och Göteborgs centrum. Du kan njuta av morgonkaffet på balkongen och ackompanjeras av fågelsång, eller varför inte variera vardagen med ett besök på Åbybadet. Välkommen till Pedagogen Park och Brf Aulan.

Svanenmärkt – bra för både dig och miljönsvanenmarket-logo
Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  Närområdet

  I Pedagogen Park blir Ängårdsbergen din bakgård samtidigt som du snabbt kommer in till både Mölndals och Göteborgs centrum.

  På gång- eller cykelavstånd till Åby äventyrsbad och badmintonhall.

  Cykelavstånd till mysiga bageri Brogyllen i Mölndal.

  Färskt bröd till helgfrukosten.

  Trevliga Ostbutiken i Mölndals centrum. Här finner du ett brett utbud av ost, kött och chark. Ett perfekt ställe att slinka in på.

  Mysigt afterwork ställe, Ostbutiken i Mölndal.

  Bra cykelväg till Åbybadet.

  Fredagsbuketten finner du i blomsterbutik Flora Grön, även den på cykelavstånd.

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Pedagogen Park

   Skanska Nya Hem

   Kundtjänst
   020-310 310
   Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

   Adress
   Johan på Gårdas gata 5
   412 50  Göteborg
   Alla våra Hembutiker »

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Hem från Skanska i sociala medier


   Dela sidan: