Från läroplan till hemmaplan

I över 30 år var Pedagogen Park en plats för lärande. Nu har högskolan flyttat in till Göteborg centrum – men känslan av ett inspirerande område kvarstår. Här blandas grönytor med service, möten och en helt ny stadsdel. Resan börjar med Brf Aulan.

Välkommen till Pedagogen Park!
Brf Aulan kommer att bli det första av fyra föreningar i Pedagogen Park. Kvarteret kommer att få ett varierat taklandskap och ett härligt växthus på gården. Området får dessutom goda kommunikationer med närhet till busshållplats och smidiga cykelvägar. Pedagogen Park bäddar för spontana möten, gemenskap och blir en plats där det oväntade händer.

Änggårdsbergen blir din bakgård samtidigt som du snabbt kommer in till både Mölndals och Göteborgs centrum. Du kan njuta av morgonkaffet på balkongen och ackompanjeras av fågelsång, eller varför inte variera vardagen med ett besök på Åbybadet. 

Fakta om projektet

Typ av bostad: Lägenheter
Antal rum: 1 - 4 rum
Boarea: Ca 35-90 kvm
Säljstart: Planeras till 2021/22
Inflyttning: Planeras från 2022/23

Anmäl dig redan nu!

Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först. Ju tidigare du anmäler ditt intresse för något av våra kvarter, desto större chans har du att kunna välja ett hem på säljstarten. Självklart är det helt kostnadsfritt att göra en intresseanmälan för alla våra hem och kvarter samt vi håller dig uppdaterad ända fram till säljstart. 

Svanenmärkt – bra för både dig och miljön

Att svana gör skillnad!Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material som innehåller så lite miljö- och hälsoskadliga ämnen som möjligt, och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. 

*Svana är ett ord för alla hållbara handlingar, stora som små.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Närområdet

I Pedagogen Park blir Ängårdsbergen din bakgård samtidigt som du snabbt kommer in till både Mölndals och Göteborgs centrum.

På gång- eller cykelavstånd till Åby äventyrsbad och badmintonhall.

Cykelavstånd till mysiga bageri Brogyllen i Mölndal.

Färskt bröd till helgfrukosten.

Bra cykelväg till Åbybadet.

Trevliga Ostbutiken i Mölndals centrum. Här finner du ett brett utbud av ost, kött och chark. Ett perfekt ställe att slinka in på.

Mysigt afterwork ställe, Ostbutiken i Mölndal.

Fredagsbuketten finner du i blomsterbutik Flora Grön, även den på cykelavstånd.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Pedagogen Park

Hem från Skanska

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

Adress
Johan på Gårdas gata 5
412 50  Göteborg
Alla våra Hembutiker »

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: Contact eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: