Lägenhet 1 rok, 32 kvm

Planlösning från Vetenskapen, Mölndal, 19-1001
1 / 2 - Planlösning från Vetenskapen, Mölndal, 19-1001
Situationsplan från Vetenskapen, Mölndal, 19-1001
2 / 2 - Situationsplan från Vetenskapen, Mölndal, 19-1001
Planlösning från Vetenskapen, Mölndal, 19-1001
Situationsplan från Vetenskapen, Mölndal, 19-1001

Välkommen in till en välplanerad etta där du kan öppna upp dörren till en fransk balkong och njuta av morgonsolen. Det luftiga rummet ger plats åt middagar med vänner och din sängplats. En skjutdörrsgarderob håller ordning på dina kläder och i badrummet finns både en kombimaskin som spar på golvytan samt handukstork.

Kom in i hallen med plats för avhängning och gott om förvaring för kläder och skor i en skjutdörrsgarderob med städskåp samt en garderob. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch, handdukstork och kombimaskin som spar golvutrymme. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Rummet är välplanerat och luftigt. Här kan du inreda med både en trevlig matplats framför fönstret, en skön fåtölj och sovplats. Här kan du öppna upp din franska balkong i österläge och släppa in frisk luft och morgonsolen under fina dagar.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel olika sorters kakel, köksbänkskivor, golv och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 32 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 0 av 4
Nummer 19-1001
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2023

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Vetenskapen? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. Du kan läsa om våra rutiner på visningar då vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd.

Ansvarig kontaktperson

Jonathan Santos

Jonathan Santos

010-4492187

Skanska Bostad i sociala medier