Lägenhet 2 rok, 53,5 kvm

Planlösning från Vetenskapen, Mölndal, 21-1001
1 / 2 - Planlösning från Vetenskapen, Mölndal, 21-1001
Situationsplan från Vetenskapen, Mölndal, 21-1001
2 / 2 - Situationsplan från Vetenskapen, Mölndal, 21-1001
Planlösning från Vetenskapen, Mölndal, 21-1001
Situationsplan från Vetenskapen, Mölndal, 21-1001

Välkommen in på entrévåningen till en rymlig och välplanerad genomgångstvåa med trevliga sociala utrymmen, stor uteplats med kvällssol mot gården och fönster i två väderstreck. Den öppna planlösningen och matplatsen för flera gäster passar utmärkt för dig som gillar att bjuda hem familj och vänner. Hemmet har gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob och badrummet har både handdukstork och en smart kombimaskin som spar golvyta.

Kliv in i en trevlig hall med plats för avhängning samt förvaring av ytterkläder och skor i en garderob. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch, handdukstork och en kombimaskin som spar på golvytan. Ovanpå kombimaskinen finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Den sociala planlösningen med matplats för flera gäster och utrymme att inreda med en skön soffa gör sig perfekt för middag och söndagsbrunch med vänner. Under sommarhalvåret växer de sociala ytorna med den stora uteplatsen mot gården där du kan inreda med solstol, krukor och en matplats. Duka upp dina måltider här och njut av kvällssolen och det lugna läget. I andra änden av hemmet ligger det rymliga sovrummet där du kan vakna till morgonsol från det stora fönstret. Här finns gott om förvaring av kläder och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob med städskåp och linneskåp.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel olika sorters kakel, köksbänkskivor, golv och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 53,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 0 av 4
Nummer 21-1001
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2023

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Vetenskapen? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. Du kan läsa om våra rutiner på visningar då vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd.

Ansvarig kontaktperson

Jonathan Santos

Jonathan Santos

010-4492187

Skanska Bostad i sociala medier