Lägenhet 2 rok, 59,5 kvm

Planlösning från Vetenskapen, Mölndal, 21-1002
1 / 2 - Planlösning från Vetenskapen, Mölndal, 21-1002
Situationsplan från Vetenskapen, Mölndal, 21-1002
2 / 2 - Situationsplan från Vetenskapen, Mölndal, 21-1002
Planlösning från Vetenskapen, Mölndal, 21-1002
Situationsplan från Vetenskapen, Mölndal, 21-1002

Välkommen in på entrévåningen till en rymlig och välplanerad tvåa med trevliga sociala utrymmen. Här kan du njuta av solen många timmar under dagen på din stora uteplats i sydvästligt läge mot gården. Den öppna planlösningen, vinkelköket och matplatsen för flera gäster passar utmärkt för dig som gillar att bjuda hem familj och vänner. Hemmet har gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob och badrummet har handdukstork samt en kombimaskin som spar på golvutrymmet.

Kliv in i en hall med plats för avhängning samt förvaring av ytterkläder och skor i en garderob. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch, handdukstork och en smart kombimaskin som spar på golvutrymmet. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Den sociala planlösningen, det praktiska vinkelköket, matplats för flera gäster och utrymme att inreda med både soffa och fåtölj är utmärkt för dig som älskar matlagning och att bjuda hem familj och många vänner. Under sommarhalvåret förlängs hemmet med den stora uteplatsen med ljuvligt sydvästligt läge. Skapa ett härligt uterum med solstolar, matplats och krukor och njut av solen många timmar under dagen och kvällen. I det ljusa och luftiga sovrummet har du gott om förvaring för kläder och skor i en skjutdörrsgarderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel olika sorters kakel, köksbänkskivor, golv och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 59,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 0 av 5
Nummer 21-1002
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2023

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Vetenskapen? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. Du kan läsa om våra rutiner på visningar då vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd.

Ansvarig kontaktperson

Ulrika Larsson

Ulrika Larsson

0736-00 12 99

Skanska Bostad i sociala medier