Lägenhet 3 rok, 75,5 kvm

Planlösning från Vetenskapen, Mölndal, 21-1102
1 / 2 - Planlösning från Vetenskapen, Mölndal, 21-1102
Situationsplan från Vetenskapen, Mölndal, 21-1102
2 / 2 - Situationsplan från Vetenskapen, Mölndal, 21-1102
Planlösning från Vetenskapen, Mölndal, 21-1102
Situationsplan från Vetenskapen, Mölndal, 21-1102

Hitta hem till en social genomgångstrea med balkong i härligt västerläge mot gården och matplats med morgonsol. Planlösningen passar perfekt för dig som föredrar ett separat kök och vardagsrum. Hemmet har gott om förvaring i flera rymliga skjutdörrsgarderober, plats för hemmakontor samt både tvättmaskin och torktumlare.

Välkommen in i en hall med plats för avhängning och gott om förvaring av ytterkläder och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob. Härifrån når du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch samt både tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Det luftiga vardagsrummet går att inreda med både soffa och fåtölj samt ett hemmakontor. Under sommarhalvåret förlängs rummet av den mysiga balkongen mot den gröna gården. Här kan du njuta av middag i kvällssolen med vänner. Innanför vardagsrummet hittar du hemmets mindre sovrum som har ett lugnt läge mot gården. I det trevliga köket har matplatsen en fin placering framför fönstret. Här kan du starta dagen med frukost i morgonsol. Planlösningen med separat kök och vardagsrum passar dig som till exempel föredrar att laga middag ostört medan dina gäster minglar i vardagsrummet.

Innanför köket hittar du det större sovrummet som har gott om förvaring av kläder och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob med linneskåp. Här kan du vakna till morgonsolen som strålar in genom ett stort fönster i österläge.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel olika sorters kakel, köksbänkskivor, golv och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 3 795 000 kr
Månadsavgift 4 503 kr
Boarea 75,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 1 av 4
Nummer 21-1102
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Vetenskapen? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. Du kan läsa om våra rutiner på visningar då vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd.

Ansvarig kontaktperson

Jonathan Santos

Jonathan Santos

010-4492187

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Skanska Bostad i sociala medier