Lägenhet 21-1104

Planlösning från Vetenskapen, Mölndal, 21-1104
1 / 2 - Planlösning från Vetenskapen, Mölndal, 21-1104
Situationsplan från Vetenskapen, Mölndal, 21-1104
2 / 2 - Situationsplan från Vetenskapen, Mölndal, 21-1104
Planlösning från Vetenskapen, Mölndal, 21-1104
Situationsplan från Vetenskapen, Mölndal, 21-1104

Hitta hem till en social och ljus genomgångstrea med balkong i härligt söderläge mot gården. Planlösningen passar perfekt för dig som föredrar ett separat kök och vardagsrum. Hemmet har gott om förvaring i flera rymliga skjutdörrsgarderober, plats för hemmakontor samt både tvättmaskin och torktumlare.

Välkommen in i en hall med plats för avhängning och gott om förvaring av ytterkläder och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob. Härifrån når du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch samt både tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Det luftiga vardagsrummet får ljus från fönster i söderläge och går att inreda med både soffa och fåtöljer samt ett hemmakontor. Under sommarhalvåret förlängs rummet av den mysiga balkongen mot den gröna gården. Söderläget ger dig möjlighet att njuta av sol stora delar av dagen. Innanför vardagsrummet hittar du hemmets mindre sovrum som har en garderob för förvaring och ett lugnt läge mot gården. Här kan du vädra under sommarnätterna utan att bli störd.

I andra änden av hemmet hittar du det trevliga köket där matplatsen har en fin placering framför fönstret och ugn och mikro är placerat i högskåp. Planlösningen med separat kök och vardagsrum passar dig som till exempel föredrar att laga middag ostört medan dina gäster minglar i vardagsrummet.

Innanför köket ligger det större sovrummet som har gott om förvaring av kläder och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob med linneskåp. Läget är något för dig som föredrar ett mörkare sovrum för en god natts sömn.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel olika sorters kakel, köksbänkskivor, golv och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 3 850 000 kr
Månadskostnad 4 651 kr
Boarea 78,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 1 av 5
Nummer 21-1104
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Augusti 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Ansvarig kontaktperson

Jonathan Santos

Jonathan Santos

010-4492187

Gör en virtuell rundvandring lägenheten


Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Hem från Skanska i sociala medier